Descarregar app Web Clients

Noticias

Caixa Ontinyent estrena la seua APP

Més funcionalitats, amb una major seguretat i una tecnologia més actual que permeten a l'entitat continuar avançant en el seu impuls digital. 
Caixa Ontinyent ha llançat la seua nova APP, una aplicació que permet incorporar noves funcionalitats per a millorar el servei als seus clients i que, al mateix temps, compta amb una millor seguretat i un suport tecnològic d'avantguarda. 
Entre les novetats més significatives es troba l'accés biomètric, tant a través de reconeixement facial com d'empremta digital, així com noves possibilitats en la gestió de pagaments i de realització de transferències immediates, aquelles que permeten l'enviament de diners d'un compte corrent a una altre en un màxim de 10 segons, a qualsevol hora i qualsevol dia de la setmana. 
La nova APP, disponible per a iOS i Android, permet a més un nou sistema de notificacions amb el client per a millorar la informació a l'instant i, per tant, facilitar la gestió de la seua economia. 
Digitalització
Caixa Ontinyent continua així amb la seua aposta per facilitar i potenciar l'accés de la societat als serveis bancaris digitals. De fet, en els últims mesos s'han posat en marxa diversos projectes: una nova banca electrònica, un nou portal de valors, una renovació dels seus caixers electrònics amb una ampliació de la seua operatòria, a més d'una renovació tecnològica interna que li permeten situar-se en l'avantguarda de la nova realitat digital. 
La nova APP compta amb el suport de l'Oficina Digital i de les oficines tradicionals, que cada vegada més s'orienten a l'assessorament del client.  

Noticies relacionades