Descarregar app Web Clients

Noticias

Caixa Ontinyent i l'Ajuntament de l'Olleria impulsen l'activitat econòmica de la localitat

Han firmat un conveni que promou l’activitat econòmica i la creació d’ocupació i l’autoocupació per part d’emprenedors i microempreses
Caixa Ontinyent i l’Ajuntament de l’Olleria van firmar ahir un conveni pel qual ambdós entitats es comprometen a col·laborar en l’impuls econòmic de la localitat promovent activitats que fomenten l’ocupació i l’autoocupació per part d’emprenedors i microempreses.
La firma del conveni es va celebrar en el propi Ajuntament, amb la presència de l’Alcalde, Julià Engo, i del President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, acompanyat pel Cap de la Xarxa d’Empreses, Jordi Cortés, i pel Director de l’oficina de l’Olleria,  Marcial Pascual.
El conveni preveu la convocatòria i el procediment per a la recepció, valoració i estudi de projectes, que estarà a càrrec de l’Agència de Desenvolupament Local, així com el finançament a càrrec de Caixa Ontinyent en condicions avantatjoses. La duració del conveni és de 2 anys, prorrogable indefinidament.
Les condicions bàsiques per al accés als crèdits són: que el projecte es desenrotlle en l’Olleria, que tinga viabilitat i que el titular estiga al corrent en les seues obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.
L’Alcalde de l’Olleria, Julià Engo, va agraïr la disposició de Caixa Ontinyent, ressaltant la necessitat de dinamitzar l’economia local en un moment en què els joves necessiten estímuls per incorporar-se al món laboral i desenrotllar els seus propis projectes.
Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, va reafirmar el compromís social d’esta Caixa amb la seua gent, la qual cosa comporta implicar-se directament en el foment d’actuacions que milloren les condicions de vida per a tots. En eixe sentit, la recuperació econòmica sols és possible aprofitant el potencial emprenedor dels nostres joves posant al seu abast els recursos que els permitisquen portar a terme els seus projectes.

Noticies relacionades