Descarregar app Web Clients

Noticias

Caixa Ontinyent llança Apple Pay

Es podran realitzar pagaments a través del mòbil utilitzant aquest servei, que està transformant els sistemes de pagament per mòbil.. 
Caixa Ontinyent llança hui el sistema de pagament d'Apple Pay, un servei que està transformant els pagaments per la seua facilitat, seguretat i privacitat i a través del qual els clients de l'entitat podran realitzar compres ràpides i còmodes amb iPhone, Apple Watch, iPad i Mac en botigues, aplicacions i llocs web. 
Apple Pay compta amb una configuració molt senzilla. Així, els clients de l'entitat podran afegir qualsevol targeta VISA o Mastercard emesa per Caixa Ontinyent, ja siga de crèdit o de dèbit, a la seua Cartera Apple i continuar gaudint, al mateix temps, de tots els avantatges que ofereixen les targetes de l'entitat. 
Cal destacar que aquest servei té com a bases la seguretat i la privacitat en les transaccions. De fet, quan l'usuari utilitza la targeta de crèdit o dèbit a través d'Apple Pay, el número d'aquesta no s'emmagatzema ni en el dispositiu des del qual es realitza ni en els servidors d'Apple. En el seu lloc, s'assigna un número de compte de dispositiu únic, que es xifra i s'emmagatzema de forma segura en l'element segur del seu dispositiu. Cada transacció està autoritzada amb un codi de seguretat únic i dinàmic.
Tecnologia d'avantguarda
L'oferta d'Apple Pay demostra el compromís de Caixa Ontinyent per millorar els serveis bancaris digitals per als seus clients, un servei que la situa en l'avantguarda dels sistemes de pagament per mòbil, un objectiu que s'emmarca en la línia d'actuació de l'entitat. De fet, en els últims mesos s'han posat en marxa diversos projectes: una nova banca electrònica, un nou portal de valors, una renovació dels seus caixers electrònics amb una ampliació de la seua operatòria, una renovació tecnològica interna i el recent llançament de la seua nova APP. 
Els clients de Caixa Ontinyent que disposen d'iPhone i Apple Watch, podran pagar a partir de hui amb Apple Pay en botigues, restaurants, taxis, etcètera. Una altra dels avantatges és que per a compres online utilitzant Safari amb Apple Pay, és que no és necessari emplenar manualment llargs formularis ni escriure repetidament la informació d'enviament i facturació. Cada compra d'Apple Pay s'autentica amb només una ullada o un toc a través del Face ID o Touch ID, o bé amb el codi d'accés d'un dispositiu.
Per a més informació: https://www.apple.com/es/apple-pay/.

Noticies relacionades