Descarregar app Web Clients

Noticias

El Consell d'Administració de Caixa Ontinyent celebra la seua sessió extraordinària en l'Institut Valencià de Finances

L’entitat ha celebrat recentment el seu 131 aniversari i ha reiniciat el procés d’expansió amb l’obertura de dos oficines a València


El Consell d'Administració de Caixa Ontinyent ha celebrat hui una sessió extraordinària en l'Institut Valencià de Finances (IVF) amb motiu de la recent celebració del seu 131 aniversari i l'obertura de dos noves oficines en la ciutat de València, reprenent així el seu procés d'expansió.


A la sessió han assistit també el Conseller d'Hisenda de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler, i el Director de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca.


En la sessió, s'han tractat temes com la situació del sector financer i de Caixa Ontinyent, s'han comentat les perspectives de futur de l'entitat i el seu procés d'expansió, i la incidència de la nova legislació sobre govern corporatiu.


També ha intervingut el Conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, qui ha manifestat que “Caixa Ontinyent és un model que s'ha de seguir, exemple del treball ben fet amb vocació de servici a esta comunitat”. Afegint que l'entitat “ha sabut estar pegada a la realitat singular del nostre entorn, al mateix temps que ha desenrotllat una important labor social, ferma i valenta”.


El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha agraït la receptivitat de la Conselleria i de l'Institut Valencià de Finances als que ha transmés el compromís de l'entitat amb el seu territori, destacant l'experiència de Caixa Ontinyent, la implicació i responsabilitat dels òrgans de govern, la qualificació de l'equip directiu i de la seua plantilla, la confiança dels clients i el suport que també es percep de les institucions i del govern valencià.

Noticies relacionades