Descarregar app Web Clients

Noticias

Impuls al programa d’educació financera de Caixa Ontinyent, de la mà de FUNCAS

La Fundación de Cajas de Ahorros i Caixa Ontinyent han signat hui un conveni de col·laboració
La Fundación de Cajas de Ahorros (FUNCAS) i Caixa Ontinyent han subscrit hui un conveni per a impulsar i finançar activitats d'educació financera desenvolupades per l'obra social de la caixa valenciana. Mitjançant aquest conveni, FUNCAS aportarà fons per al projecte “contes infantils interactius d'educació financera”, un projecte que conjuga formació i entreteniment mitjançant una aplicació informàtica que, des de els dispositius quotidians, permetrà l'accés a les publicacions infantils de Caixa Ontinyent dedicades expressament a traslladar coneixements financers bàsics i senzills als més menuts. Inicialment, l'aplicació es realitzarà en tres idiomes, a triar: valencià, castellà i anglés.
El conveni ha sigut subscrit pel President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i pel Vicepresident del Patronat de FUNCAS, José-María Méndez.
Antonio Carbonell ha agraït la col·laboració de FUNCAS, que ja es va produir també l’any passat, i ha remarcat el compromís de l'Entitat assenyalant que “som una caixa d'estalvis, l'única que queda a la Comunitat Valenciana, i el nostre segell fundacional i distintiu és la proximitat amb la nostra terra i amb la nostra gent; facilitar el seu accés a coneixements econòmics i financers és, en essència, dotar-los de majors capacitats per a administrar els recursos propis o familiars, millorar la competitivitat d'emprenedors i empreses i, en definitiva, crear major riquesa i benestar”.
Per la seua part, José María Menéndez ha assenyalat que “l’educació financera és una de les prioritats de les entitats financeres, de CECA i de Funcas. Ja en 2018 el programa Funcas Educa va contribuir amb 3 milions d’euros i este any s’ha incrementat la dotació en un 15%”.
Caixa Ontinyent va llançar el seu programa d’educació financera “Finança’t” en 2016, amb una temàtica oberta i dirigida a tots els públics. Així, disposa d'un web amb un autotest, documentació segmentada per temàtica i edats, ferramentes, vídeos, informació d'actualitat i enllaços. El programa és molt actiu en xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), facilita cursos online per al professorat, i també realitza conferències, tallers i cursos presencials per a col·lectius diversos. En aquests tres anys, el programa ha comptat amb més de 22.000 usuaris directes.

Noticies relacionades