Descarregar app Web Clients

Noticias

L’Alcalde de València rep al Consell d'Administració de Caixa Ontinyent

El pròxim dijous, el Consell celebrarà una sessió extraordinària en l’Institut Valencià de Finances (IVF)


L’Alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut hui a representants del Consell d’Administració de Caixa Ontinyent, amb el seu President, Antonio Carbonell, i el Director General, Vicent Penadés.


La recepció s’ha celebrat amb motiu de la recent obertura de dos noves oficines en la ciutat de València, una ubicada al carrer Primado Reig, 86 i un altra en el carrer Vicente Sancho Tello, 1 (cantó Avinguda Aragó), que se sumen a la que l’entitat ja tenia, des de 1985, en el carrer Guillem de Castro.


L’Alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat la seua voluntat de col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat, tant de forma institucional com operativa a través de les seues oficines a la ciutat. A més de destacar la seua trajectòria i la importància de comptar amb una caixa d’estalvis purament valenciana.


Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell ha agraït la deferència de l’Alcalde i li ha transmés que estes noves oficines suposen una clara aposta per establir-se en la ciutat de València, continuant el procés d’expansió baix el model de caixa d’estalvis.


El Consell d’Administració de l’entitat celebrarà una sessió extraordinària en l’Institut Valencià de Finances (IVF), el pròxim dijous 12 de novembre.

Noticies relacionades