Descarregar app Web Clients

Una nova seu per a una nova etapa

La seu social de Caixa Ontinyent s'emplaça en un nou edifici, en funcionament des de finals del 2016, situat a la plaça Sant Domingo, 24 d'Ontinyent. Aquest edifici acull els serveis centrals i conjuga el modernisme que exigeix la nova era tecnològica amb el tradicional entorn del barri en el qual se situa, el Poble Nou, al que aporta major personalitat i tota l'activitat humana derivada de la seu central de l'única caixa d'estalvis valenciana.
Dos remodelacions en 130 anys

Des de la desaparició de la Previsora en 1948, l'edifici és propietat de Caixa Ontinyent, que ha realitzat dos remodelacions: 

- La primera en 1969, destinada a possibilitar una gran oficina principal i unes oficines centrals que impulsaren i permeteren l'expansió de l'entitat tant geogràfica com en serveis. 

- La segona en 2018, destinada a albergar la totalitat dels serveis centrals, que estaven dispersos en diferents edificis, i que permet millorar la disposició d'espais, l'accessibilitat, l'eficiència energètica i la incorporació de les més modernes tecnologies.